Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του gaiasense στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του gaiasense στην Κρήτη

1600 1095 gaiasense - Ευφυής γεωργία


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου η εκδήλωση της NEUROPUBLIC για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense με τίτλο «Το gaiasense πρωτοπορεί στην Κρήτη», στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο.

Περισσότεροι από 100 φορείς του αγροδιατροφικού τομέα της Κρήτης, μεταξύ των οποίων γεωπόνοι, παραγωγοί και άλλοι παραγωγικοί φορείς, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, που είχε ως στόχο την παρουσίαση όλων των πτυχών του καινοτόμου συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν, μεταξύ άλλων, για τον τρόπο λειτουργίας του gaiasense, το ρόλο του γεωπόνου στο σύστημα, τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την υιοθέτηση του gaiasense αλλά και για το πλάνο της εταιρείας για την επέκταση του υπάρχοντος δικτύου gaiasense σε περιοχές της Κρήτης μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ταυτόχρονα, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά έναν από τους τηλεμετρικούς σταθμούς που η NEUROPUBLIC σχεδιάζει και κατασκευάζει στις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παρουσίαση του Διευθυντή Έργου ΟΣΔΕ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ κ. Δημήτρη Καπνιά, η οποία εστίασε στον τρόπο με τον οποίο το gaiasense καλύπτει τις απαιτήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στις οποίες αναφέρθηκε και συνδυάστηκε με αναφορές εκπροσώπων σημαντικών φορέων της Ε.Ε., όπως η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ε.Ε., η COPA COGECA και η Farm Europe.

Εξίσου θερμή ήταν η ανταπόκριση του κοινού στις παρουσιάσεις των κ.κ. Νικόλαου Στουπή (πρ. Γ.Γ. ΥπΑΑΤ) και Παναγιώτη Κακαφίκα, (Προέδρος Αειφορικής Α.Ε.) οι οποίοι αναφέρθηκαν στις νέου τύπου γεωργικές συμβουλευτικές υπηρεσίες που βασίζονται στην ευφυή γεωργία αλλά και στο ρόλο του γεωπόνου σε αυτές.

Ευχαριστούμε όλους όσους αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους την εκδήλωση, καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξαν μέσα από τις συζητήσεις που ακολούθησαν μετά το πέρας της.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.