2018, 1 – 4 Φεβρουαρίου

Γνωρίστε από κοντά το gaiasense  στο περίπτερο 2 Floor, stand 34 – 36

Δηλώστε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από τις 10:00 εως τις 14:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων ΔΕΘ “Αιμίλιος Ριάδης”

gaiasense – το ελληνικό σύστημα ευφυούς γεωργίας στην Agrotica 2018
Περίπτερο 2 Floor, stand 34-36, 1η έως 4 Φεβρουαρίου 2018

Το περίπτερο
Το σύστημα gaiasense, θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της Agrotica 2018 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από την 1η έως 4 Φεβρουαρίου 2018. Στο περίπτερο του gaiasense, (Pavillion 2 Floor, stand 34-36), στελέχη της NEUROPUBLIC και της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα δώσουν τη δυνατότητα σε παραγωγούς, γεωπόνους, ερευνητές και επιστήμονες από τον τομέα της γεωπονικής επιστήμης και της επιστήμης της πληροφορικής που θα βρεθούν στην έκθεση, να πληροφορηθούν λεπτομερώς για τις δυνατότητες και τον τρόπο συνεργασίας με το gaiasense και τα οφέλη που μπορεί να έχουν μέσα από αυτή.

Ευκαιρία γνωριμίας με το gaiasense – παρουσιάσεις και οφέλη ανά καλλιέργεια
Η έκθεση και οι ειδικά σχεδιασμένες παρουσιάσεις ανά καλλιέργεια που θα λαμβάνουν χώρα στο περίπτερο του gaiasense κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της έκθεσης, θα δώσουν την ευκαιρία στο ευρύ κοινό της έκθεσης για καλύτερη γνωριμία και αξιοποίηση του ελληνικού αυτού εργαλείου ευφυούς γεωργίας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το gaiasense θα παρουσιαστεί σε γεωργικούς συμβούλους που χρειάζονται σύγχρονα εργαλεία στη δουλειά τους ώστε να συμβουλεύουν σωστά τους παραγωγούς, όσο και σε επιστήμονες-ερευνητές που επιθυμούν να δουν την ερευνητική δουλειά τους να παίρνει σάρκα και οστά και να εφαρμόζεται επιτέλους στην πραγματική παραγωγή, αλλά και σε ομάδες παραγωγών που ενδιαφέρονται για ουσιαστική μείωση του κόστους παραγωγής τους και βελτίωση των ποιοτικών της χαρακτηριστικών.

Ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών
Το σύστημα gaiasense έχει και θα έχει διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες για την προσθήκη νέων συνεργατών στο δίκτυο.
Η ιστοσελίδα gaiasense, δίνει τη δυνατότητα σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν την ποιότητα της παραγωγικής τους διαδικασίας να επικοινωνήσουν και να ζητήσουν συνεργασία ή καλύτερη πληροφόρηση (link φόρμας επικοινωνίας)

Γενική ενημέρωση και δρώμενα από το περίπτερο gaiasense
Στη σελίδα μας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα μπορείτε να δείτε όσες παρουσιάσεις λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο της gaiasense ( εφαρμογές ανά καλλιέργεια, κλπ).

Eιδική εκδήλωση
(Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00)
Στη διάρκεια της έκθεσης, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00, στην αίθουσα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων ΔΕΘ «Αιμίλιος Ριάδης», θα πραγματοποιηθεί ειδική ενημερωτική εκδήλωση που θα απευθύνεται σε επιλεγμένους υποψήφιους συνεργάτες.
Στην εκδήλωση θα εξηγηθούν αναλυτικά τα τεχνικά και επιστημονικά αντικείμενα, τα τεχνολογικά εργαλεία, οι προϋποθέσεις για τους δυνητικούς συνεργάτες και οι δυνατότητες που θα δίνει η συνεργασία με το gaiasense.

Όροι συμμετοχής στην ειδική εκδήλωση
Για τη συμμετοχή στην ειδική αυτή εκδήλωση, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Στην εκδήλωση θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι θα έχουν συμπληρώσει τη συγκεκριμένη φόρμα και θα έχουν λάβει την απαραίτητη ψηφιακή πρόσκληση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θεματολογία της ειδικής εκδήλωσης
Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστεί στο προ-επιλεγμένο και εξειδικευμένο κοινό της εκδήλωσης, το Ελληνικό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του στην Ελληνική επικράτεια κατά το 2017 καθώς και τα εργαλεία που παρέχει στους γεωπόνους ευφυούς γεωργίας.
Επίσης θα γίνει αναφορά στο πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου συνεργατών gaiasense και θα παρουσιαστούν οι θεματικές περιοχές της γεωπονικής επιστήμης και των τεχνολογιών πληροφορικής στις οποίες παρέχεται δυνατότητα για έρευνα και ανάπτυξη στο gaiasense.

Στόχος της εκδήλωσης
Στόχος της ειδικής εκδήλωσης είναι η διεύρυνση των δικτύων τεχνικών και επιστημονικών συνεργατών του gaiasense ώστε να επιτευχθεί η περαιτέρω εξέλιξη των εργαλείων και των υπηρεσιών του και η ταχεία διάδοσή τους σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Με την εκδήλωση αυτή καλούμε τους πιο δημιουργικούς επιστήμονες και ερευνητές του αγροτικού τομέα και των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές μας και να προσφέρουμε πραγματικά χρήσιμες υπηρεσίες στην ελληνική γεωργία.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αναρτηθεί σύντομα.

Οι συμμετοχές στην εκδήλωση έχουν ολοκληρωθεί.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.