Ειδική ενημερωτική εκδήλωση gaiasense “Η εφαρμογή της ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια της αμυγδαλιάς”

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση gaiasense “Η εφαρμογή της ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια της αμυγδαλιάς”

1920 1076 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ειδική ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense στην καλλιέργεια της αμυγδαλιάς στην περιοχή της Ελασσόνας. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Οργάνωση Παραγωγών Κελυφωτών Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελασσόνας, τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και τη NEUROPUBLIC με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών σχετικά με τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν μέσω της εφαρμογής  του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense.

Πρόσκληση στην εκδήλωση του gaiasense στην Ελασσόνα

Πρόγραμμα εκδήλωσης

17:00-17:20 Χαιρετισμοί

17:20-17:50 Το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense (Δρ. Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος, Πρόεδρος NEUROPUBLIC)

17:50- 18:20 Ευφυής άρδευση στην καλλιέργεια της αμυγδαλιάς (Άγγελος Πατάκας, Καθηγητής, Εργαστήριο Φυτικής Παραγωγής, Τμήμα Διoίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Πάτρας)

18:20-18:50 Βελτιστοποίηση χρήσης ψεκασμών με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (Θωμάς Θωμίδης, Αν. Καθηγητής Φυτοπαθολογίας, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης)

18:50- 19:20 Ορθές πρακτικές στην καλλιέργεια της αμυγδαλιάς (Γεώργιος Νάνος, Επ. Καθηγητής, Εργαστήριο Δενδροκομίας, Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)

19:20- Ερωτήσεις- Συζήτηση

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Σαρανταπόρου (Χάνι Χατζηγώγου) και είναι ανοικτή για το κοινό.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.