Ενημερωτική εκδήλωση για την εφαρμογή του gaiasense στην καλλιέργεια του ροδάκινου στην Ημαθία

Ενημερωτική εκδήλωση για την εφαρμογή του gaiasense στην καλλιέργεια του ροδάκινου στην Ημαθία

2048 1365 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Επισκοπή Νάουσας ενημερωτική εκδήλωση για την εφαρμογή του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense στην καλλιέργεια του ροδάκινου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν στο κοινό τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή των υπηρεσιών του gaiasense στην καλλιέργεια συμπύρηνου και επιτραπέζιου ροδάκινου, μέσω της συνεργασίας με το Συνεταιρισμό Venus Growers και τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, αντίστοιχα.

Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για  τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την εφαρμογή του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense στις καλλιέργειές τους. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση με όσους παραγωγούς εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εφαρμογή του gaiasense και στις δικές τους εκμεταλλεύσεις.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς ροδάκινου και γενικότερα πυρηνοκάρπων και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Απριλίου, στις 19.30 στο αμφιθέατρο του Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου Επισκοπής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.