Κάνετε μελέτες και έρευνες.
Μπορείτε να τις ελέγξετε
σε πραγματικές συνθήκες;

Αποκτήστε πεδίο δράσης!

Γνωρίζουμε ότι ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε ως ερευνητής είναι η έλλειψη δυνατότητας να εφαρμόσετε στην πράξη τα ερευνητικά σας αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, εντομολόγοι και φυτοπαθολόγοι αναπτύσσουν μοντέλα για την εμφάνιση εχθρών και ασθενειών των καλλιεργειών ή προσαρμόζουν μοντέλα στις Ελληνικές συνθήκες. Τα δοκιμάζουν σε πειραματικούς αγρούς των ερευνητικών οργανισμών τους χωρίς να μπορούν να επεκτείνουν και να ελέγξουν την εφαρμογή τους σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Την ίδια στιγμή, ως ερευνητές χρειάζεστε πραγματικά δεδομένα (όπως ατμοσφαιρικά, εδαφικά και βιολογικά), προκειμένου να μπορέσετε να σχεδιάσετε, να προσαρμόσετε και να επιβεβαιώσετε τα επιστημονικά σας μοντέλα. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς τα απαραίτητα δεδομένα είτε δεν υπάρχουν, είτε δεν είναι προσβάσιμα. Αντίστοιχες ανάγκες έχουν ερευνητές και επιστήμονες όπως εδαφολόγοι, επιστήμονες θρέψης και φυσιολογίας φυτών κ.ο.κ.

Για εσάς που είστε ερευνητής, η πλατφόρμα του gaiasense δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα ερευνητικά σας αποτελέσματα σε πραγματικές συνθήκες, σε αγροτεμάχια των συνεργαζόμενων παραγωγών. Παράλληλα αποκτάτε πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε ή να ελέγξετε στην πράξη τα ερευνητικά σας αποτελέσματα.

Ανακαλύψτε τα οφέλη

Πολλαπλά μοντέλα και πληθώρα
δεδομένων στη διάθεσή σας

Το gaiasense αποτελεί μία δυναμική, επεκτάσιμη πλατφόρμα που μπορεί να ενσωματώσει νέα επιστημονικά μοντέλα και να εξασφαλίσει την πειραματική εφαρμογή τους σε μεγάλης έκτασης αγροτεμάχια και σε συγκεκριμένες καλλιέργειες.

Διαθέτει τεράστιο όγκο δεδομένων, τα οποία μπορεί να γίνουν προσβάσιμα σε ερευνητές για ερευνητικούς σκοπούς. Με το gaiasense, οι έρευνες στον αγροδιατροφικό τομέα μπορούν πλέον να υποστηριχθούν και να επαληθευθούν σε πραγματικές συνθήκες.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.