Τηλεοπτική συνέντευξη με θέμα το gaiasense στο σταθμό Ηλέκτρα TV

Τηλεοπτική συνέντευξη με θέμα το gaiasense στο σταθμό Ηλέκτρα TV

1920 1280 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Με αφορμή την επικείμενη εκδήλωση του gaiasense για την ενημέρωση των παραγωγών επιτραπέζιου σταφυλιού στο Κιάτο, ο  Πρόεδρος της NEUROPUBLIC Δρ. Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος, έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Ηλέκτρα την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έγινε αναφορά στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται η ευφυής γεωργία στην Ελλάδα μέσω του gaiasense και στα οφέλη που αποκομίζουν οι παραγωγοί από την εφαρμογή του. Η συνέντευξη εστίασε στην εφαρμογή στην καλλιέργειας του επιτραπέζιου σταφυλιού στην περιοχή της Στιμάγκας Κορινθίας και τα οφέλη που έχουν προκύψει για τους παραγωγούς έως τώρα.

Στα πλαίσια της συνέντευξης, ο κ. Χατζηπαπαδόπουλος  απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή των παραγωγών της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας στο πρόγραμμα ευφυούς γεωργίας του gaiasense κατά την επόμενη καλλιεργητική περίοδο.

 

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.