Οι υπηρεσίες ευφυούς γεωργίας του gaiasense για 3η συνεχή χρονιά στην καλλιέργεια πατάτας στην Πολωνία

Οι υπηρεσίες ευφυούς γεωργίας του gaiasense για 3η συνεχή χρονιά στην καλλιέργεια πατάτας στην Πολωνία

1632 1224 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Οι υπηρεσίες ευφυούς γεωργίας του gaiasense για την καλλιέργεια της πατάτας συνεχίζουν να εφαρμόζονται σε αγροτεμάχια στην Πολωνία για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η συγκεκριμένη δράση έρχεται σε σε συνέχεια της επιτυχημένης πιλοτικής εφαρμογής των υπηρεσιών ευφυούς γεωργίας του gaiasense στην καλλιέργεια πατάτας στην Πολωνία, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Internet of Food and Farm 2020 – IoF2020 και πιο συγκεκριμένα του IoT4Potato Use Case το ποίο συντόνισε η NEUROPUBLIC.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, και σε συμφωνία με την εταιρεία Farm Frites Poland, οι υπηρεσίες ευφυούς γεωργίας του gaiasense συνεχίζουν να εφαρμόζονται σε καλλιέργεια πατάτας της εταιρείας.

gaiatron installation in Poland

Η εφαρμογή αφορά στην κάλυψη καλλιεργούμενης έκτασης 1.000 στρεμμάτων από τρεις τηλεμετρικούς αγρομετεωρολογικούς σταθμούς του gaiasense οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή. Οι σταθμοί αποστέλλουν δεδομένα από το χωράφι στην υποδομή του gaiasense για την παρακολούθηση των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, και την έκδοση των απαραίτητων ενημερώσεων και προειδοποιήσεων.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.