Νέο ενημερωτικό βίντεο για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense

Νέο ενημερωτικό βίντεο για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense

1912 972 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Το gaiasense της NEUROPUBLIC, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα ευφυούς γεωργίας στην Ε.Ε., πρωταγωνιστεί σε ένα νέο ενημερωτικό βίντεο που δημιούργησε η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ προκειμένου να παρουσιάσει την εμπειρία της εφαρμογής της ευφυούς γεωργίας μέσα από τα μάτια ενός αγρότη.

Το νέο ενημερωτικό βίντεο απευθύνεται σε παραγωγούς και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των Ελλήνων αγροτών σχετικά με τη δυνατότητα να επιτύχουν την οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα της παραγωγικής διαδικασίας, μέσω της υιοθέτησης καινοτόμων πρακτικών, όπως η ευφυής γεωργία.

Στο βίντεο, ο αγρότης παρουσιάζει, με κατανοητό τρόπο, την εμπειρία του από τη χρήση του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense και αναφέρεται στα σχετικά οφέλη που αποκομίζει. Ο γεωργικός του σύμβουλος συμπληρώνει τις απαραίτητες πληροφορίες, εξηγώντας το ρόλο του στη διαδικασία και το πώς βοηθά τον αγρότη να επιτύχει οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη, σε συντονισμό με τους στόχους της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της Πράσινης Συμφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί δράση του προγράμματος «ΚΑΠ3D – ΚΑΠ για οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα», το οποίο υλοποιεί η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων στον τομέα της αγροδιατροφής, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, σε σχέση με τη διαχρονική συμβολή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σε κάθε μία και σε όλες μαζί συνδυαστικά τις διαστάσεις της βιωσιμότητας, μέσα από μέτρα και εργαλεία πολιτικής που ανταποκρίνονται σε σημερινές και μελλοντικές προκλήσεις και προτεραιότητες.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.