Συνέντευξη σχετικά με το gaiasense στο ραδιοφωνικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8

Συνέντευξη σχετικά με το gaiasense στο ραδιοφωνικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8

1920 1280 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense παρουσιάστηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8, έναν από τους πιο δημοφιλείς σταθμούς στην περιοχή της Κορίνθου.

Πιο συγκεκριμένα, το gaiasense παρουσιάστηκε μέσω συνέντευξης που έδωσαν ο Δρ. Παναγιώτης Ηλίας (Δ/ντής Κλαδικής Έρευνας) και ο κ. Θεόδωρος Ζωγράφος (Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing για το gaiasense) της NEUROPUBLIC στις 8 Μαρτίου 2018, στο δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Μπρίμπο, στα πλαίσια της ενημερωτικής καθημερινής εκπομπής «Η ενημέρωση ταιριάζει στον ΗΛΕΚΤΡΑ».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έγινε περιγραφή του συστήματος gaiasense και αναφορά στα οφέλη που μπορούν να έχουν από την υιοθέτησή του οι παραγωγοί.

Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην εφαρμογή του gaiasense στην καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού και σε καλλιέργειες της Στιμάγκας Κορινθίας.

Η συγκεκριμένη περιοχή απετέλεσε ένα από τα πρώτα έργα εφαρμογής του gaiasense και αποτελεί ένα ενδεικτικό παράδειγμα για το πώς το gaiasense μπορεί να υποστηρίξει τους παραγωγούς σε θέματα βελτιστοποίησης της παραγωγής τους σε θέματα όπως η άρδευση, η λίπανση και η φυτοπροστασία, ώστε να έχουν άμεσο θετικό οικονομικό αντίκτυπο.

Στα πλαίσια της συνέντευξης , αναδείχθηκε επίσης η σημασία της οργάνωσης των παραγωγών σε ομάδες, γεγονός που θα διευκολύνει την υιοθέτηση του συστήματος gaiasense από ολοένα και περισσότερους παραγωγούς με μείωση του ύψους της συνδρομής λόγω οικονομίας κλίμακας.

Στις 12-3-2018 θα γίνει στην ίδια περιοχή (Συνεδριακό κέντρο Μάλλιου, Κιάτο, από τις 6:00 έως τις 8:00 μμ) ανοικτή εκδήλωση για ενημέρωση και πρόσκληση συνεργασίας στους παραγωγούς επιτραπέζιου σταφυλιού της Κορινθίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.