Τι είναι ευφυής γεωργία και πώς εφαρμόζεται στην Ελλάδα;

Τι είναι ευφυής γεωργία και πώς εφαρμόζεται στην Ελλάδα;

1920 900 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Η  εκπομπή «Με το βλέμμα στην CAP» αποσκοπεί στην ενημέρωση των αγροτών και των λοιπών εμπλεκομένων στο χώρο της γεωργίας σε θέματα καλών πρακτικών παραγωγής αγροτικών προϊόντων, προστασίας του περιβάλλοντος, καινοτομίες στον αγροδιατροφικό τομέα κλπ.

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής που είναι αφιερωμένο στην Ευφυή Γεωργία, o Δρ. Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος Πρόεδρος της NEUROPUBLIC και ο κ. Κώστας Μίχος, Υπεύθυνος Διαχείρισης Έργων Ευφυούς Γεωργίας της NEUROPUBLIC αναφέρονται στην έννοια της ευφυούς γεωργίας, διευκρινίζουν το ρόλο της τεχνολογίας, των δεδομένων και της γνώσης στις σχετικές διεργασίες και περιγράφουν το πώς εφαρμόζεται η ευφυής γεωργία στην Ελλάδα μέσω του συστήματος gaiasense. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάζονται τα πλεονεκτήματα της ευφυούς γεωργίας, αναδεικνύεται ο ρόλος του γεωργικού συμβούλου στη διαδικασία και δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση αλλά και τα επόμενα βήματα του δικτύου gaiasense στην Ελλάδα.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.