Το gaiasense στην εκπομπή i LAB της ΕΡΤ3

Το gaiasense στην εκπομπή i LAB της ΕΡΤ3

1021 580 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Το gaiasense παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εκπομπής i LAB της ΕΡΤ3, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 12.30.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της NEUROPUBLIC Δρ. Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος βρέθηκε με τον γεωπόνο και παραγωγό Βαγγέλη Καραΐνδρο σε οπωρώνες της Ημαθίας όπου το σύστημα είναι εγκατεστημένο και σε λειτουργία, και αναφέρθηκε στο σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο κ. Χατζηπαπαδόπουλος αναφέρθηκε στα οφέλη που αποκομίζουν οι παραγωγοί από τις υπηρεσίες ευφυούς γεωργίας του gaiasense και παρουσίασε ζωντανά τον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών του συστήματος με τη χρήση tablet.

gaiasense_iLAB_20181111b

Από την πλευρά του, ο κ. Καραΐνδρος αναφέρθηκε στην ανάγκη για υιοθέτηση νέων προσεγγίσεων με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγής και το ρόλο που διαδραματίζουν οι πληροφορίες και τα δεδομένα στις νέες αυτές προσεγγίσεις.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ, ενώ το αφιέρωμα στο gaiasense ξεκινά στο 13:40.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.