Το gaiasense στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το gaiasense στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

728 408 gaiasense - Ευφυής γεωργία

Οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense της NEUROPUBLIC!

Στο Stand 9, σε έναν ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο προβολής, πλησίον της Πύλης Εμπορίου (επί της οδού Εγνατίας), η NEUROPUBLIC θα παρουσιάσει την εφαρμογή gaiasense mobile app που βασίζεται στην τεχνολογική και επιστημονική υποδομή του gaiasense και φέρνει την ευφυή γεωργία στο κινητό τηλέφωνο του κάθε αγρότη.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Stand 9 της NEUROPUBLIC, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να περιηγηθούν στο gaiasense mobile app, ενώ ένας πλήρως λειτουργικός αγρομετεωρολογικός σταθμός του gaiasense θα είναι εγκατεστημένος και θα μεταδίδει ζωντανά δεδομένα από την ατμόσφαιρα και το έδαφος σε οθόνη προβολής.

Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις εφαρμογές και τις δυνατότητες του καινοτόμου συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense by NEUROPUBLIC, το οποίο συμβάλλει στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό του ελληνικού αγροτικού τομέα, επιτρέποντας στον αγρότη να αποκομίσει τα οφέλη της ευφυούς γεωργίας και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσής του με οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Σας περιμένουμε από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Stand 9 της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε ακόμα πιο αναλυτικά για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.