15 Μαρτίου 2018
Αναφορά στο gaiasense στη Διεθνή Αγροτική Έκθεση Salon International de l’Agriculture 2018

Σε τηλεοπτική συζήτηση με θέμα «Μία γεωργία που καινοτομεί και επενδύει: προτεραιότητα για την ΚΑΠ;», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης της μεγαλύτερης αγροτικής έκθεσης της Γαλλίας Salon International de l’Agriculture 2018, συμμετείχε η υπεύθυνη του Γραφείου Βρυξελλών της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ κα. Έλλη Τσιφόρου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην τηλεοπτική συζήτηση, η κα Τσιφόρου αναφέρθηκε στην εθνικής εμβέλειας προσπάθεια που καταβάλει η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σε συνεργασία με τη NEUROPUBLIC για τη στήριξη των Ελλήνων αγροτών και συνεταιρισμών στην επιτυχή μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης εφαρμογής του προγράμματος ευφυούς γεωργίας, έχουμε την απτή απόδειξη ότι με την ψηφιακή γεωργία ο αγρότης γίνεται πιο ανταγωνιστικός, καθώς μειώνει σημαντικά το κόστος και αυξάνει την παραγωγικότητα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Η τηλεοπτική συζήτηση διοργανώθηκε από τον γαλλικό ασφαλιστικό όμιλο Groupama σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή δεξαμενή σκέψης Farm Europe, της οποίας η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι μέλος, και αποτελεί μέρος σειράς εκπομπών αφιερωμένων στο μέλλον του ευρωπαϊκού γεωργικού τομέα και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ambitions-pac-2020.com/innovation-investissement