14 Νοεμβρίου 2023
Hμερολόγιο εργασιών

Τι κερδίζεις με το ημερολόγιο καλλιεργητικών εργασιών του gaiasense app;

 • Καταχώριση των εργασιών σε ψηφιακό ημερολόγιο
  Το gaiasense και η εφαρμογή gaiasense app σού δίνουν τη δυνατότητα να κρατάς ένα ψηφιακό ημερολόγιο εργασιών, σε πραγματικό χρόνο, για όλες τις δουλειές που κάνεις στο χωράφι. Άρδευση, φυτοπροστασία, λίπανση, συγκομιδή, καλλιεργητικές φροντίδες και διαχείριση εδάφους, όλα καταχωρούνται με τρόπο εύχρηστο και απλό στο κινητό, μέσα από την εφαρμογή.
  Έτσι, έχεις άμεσα, ανά πάσα στιγμή, συγκεντρωμένες όλες τις καλλιεργητικές εργασίες, σε κάθε αγροτεμάχιό σου, αναλυτικά.
 • Ιστορικό των καλλιεργητικών εργασιών
  Μπορείς μπαίνεις στην εφαρμογή από το κινητό σου και να ανατρέχεις στο ιστορικό των εργασιών σου, χωρίς κόπο. Αποτέλεσμα; Μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή σε ποιο χωράφι σου έκανες ποια εργασία, με συγκεκριμένες λεπτομέρειες και να κανονίζεις ανάλογα μελλοντικές παρεμβάσεις.
 • Υποστήριξη σε περιβάλλον cloud
  Όλα τα αρχεία της εφαρμογής φυλάσσονται με ασφάλεια σε υποδομή cloud και έτσι είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ούτε το ημερολόγιο ούτε το ιστορικό σου από το gaiasense app.
 • Ολοκληρωμένη εικόνα για την καλλιέργειά σου
  Η αναλυτική καταγραφή των καλλιεργητικών εργασιών στο ημερολόγιο του gaiasense δίνει τη δυνατότητα να έχεις συνεχώς, γρήγορα και εύκολα, έγκυρη εικόνα για το χωράφι και την καλλιέργειά σου. Πότε και πόσο πότισες και σε ποιο χωράφι, τι είδους λίπασμα χρησιμοποίησες, αν έχεις κλαδέψει, πόση ήταν η συγκομιδή σου στο κάθε αγροτεμάχιο και άλλες πολλές πληροφορίες θα σε βοηθήσουν να παίρνεις πιο σωστές αποφάσεις για την παραγωγή σου και να κερδίζεις τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα.
 • Πιο «πράσινη» παραγωγή
  Έχοντας λεπτομερή εικόνα για τις καλλιεργητικές εργασίες στα χωράφια σου, θα μπορείς να ρυθμίζεις καλύτερα και πιο ορθολογικά τη λίπανση, το πότισμα και τη φυτοπροστασία –μεταξύ άλλων. Κατά συνέπεια, θα καταφέρεις να μειωθούν τα κόστη και οι περιττές απώλειες σε πόρους. Έτσι, «πρασινίζεις» την παραγωγή σου και συμβαδίζεις με τις επιταγές της νέας ΚΑΠ.

Με το gaiasense app μπορείς να καταχωρείς τις εργασίες σου στο χωράφι εύκολα και απλά, για κάθε σου αγροτεμάχιο