7 Οκτωβρίου 2019
Εκδήλωση για το ρόλο της ευφυούς γεωργίας στη νέα ΚΑΠ

O ρόλος της ευφυούς γεωργίας στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική είναι το αντικείμενο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Ένωση Μεσσηνίας”, το Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε)τη NEUROPUBLIC και τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης Ευφυής Γεωργία και νέα ΚΑΠΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η συνεργασία του gaiasense με την Ένωση Μεσσηνίας, με αναφορά στις διαφορετικές καλλιέργειες και περιοχές που καλύπτονται στο πλαίσιο της συνεργασίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής του gaiasense Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος θα αναφερθεί στο σύστημα gaiasense, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες ευφυούς γεωργίας, την υπάρχουσα υποδομή και τις εφαρμογές του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία με την Ένωση Μεσσηνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 12.00 στο ξενοδοχείο REX της Καλαμάτας.

 

Πρόγραμμα

12:00 – 12:30 Χαιρετισμοί

12:30 – 13:00 «Οι τρέχουσες εξελίξεις στον Αγροτικό τομέα – Ο ρόλος του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε» | Ομιλητής: κ. Αλέξανδρος Κοντός – Πρόεδρος Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

13:00 – 13:30 «Το ΟΣΔΕ στη Νέα ΚΑΠ – Ο ρόλος της GAIA Επιχειρείν» | Ομιλητής: κ. Δημήτρης Καπνιάς – Διευθυντής Έργου ΟΣΔΕ GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

13:30 – 14:00 «Η Ευφυής Γεωργία στη Νέα ΚΑΠ – Το παράδειγμα της Μεσσηνίας μέσα από το πιλοτικό πρόγραμμα εφαρμογής με την Ένωση Μεσσηνίας – Ο ρόλος της Neuropublic & των Γεωργικών Συμβούλων» | Ομιλητής: κ. Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος – Πρόεδρος Δ.Σ. NEUROPUBLIC

– Συζήτηση

Εκδήλωση ευφυούς γεωργίας - Διοργανωτές