16 Μαρτίου 2018
Εσπερίδα με θέμα: “Το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense στην ελιά” στα Ν. Μουδανιά

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος Ευφυούς Γεωργίας gaiasense στην καλλιέργεια της ελιάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής (Γεωργίου Παπανδρέου 12, 63200 Νέα Μουδανιά).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη NEUROPUBLIC και τη GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σε συνεργασία με την εταιρεία Yanni’s Olive Grove και απευθύνεται σε παραγωγούς επιτραπέζιας και ελαιοποιήσιμης ελιάς της περιοχής, καθώς και σε γεωργικούς συμβούλους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την ευφυή γεωργία και τις υπηρεσίες ευφυούς γεωργίας του συστήματος gaiasense. Ταυτόχρονα, θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την εφαρμογή του συστήματος gaiasense σε ελαιώνες της περιοχής.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες και θα διερευνηθεί το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο έργο ευφυούς γεωργίας gaiasense στην περιοχή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.