21 Φεβρουαρίου 2022
Η ευφυής γεωργία στο επίκεντρο ενημερωτικής εσπερίδας στο Δήμο Μοιρών

Στο πλαίσιο της σταθερής πολιτικής της εταιρείας NEUROPUBLIC για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και την ενημέρωσή του πάνω στα θέματα της νέας ΚΑΠ, αλλά και τα πλεονεκτήματα της ευφυούς γεωργίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσσαράς στο Πολύκεντρο του Δήμου Μοιρών.

Η εσπερίδα, που συγκέντρωσε πλήθος παραγωγών της ευρύτερης περιοχής, απάντησε σε φλέγοντα θέματα που αφορούν τον σύγχρονο αγρότη. Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Τζίφα, Στέλεχος Πωλήσεων της NEUROPUBLIC, για το πρωτοποριακό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που πηγάζουν από την εφαρμογή του, καθώς και τα πλεονεκτήματά του έναντι του ανταγωνισμού.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Μαυρουδής, Σύμβουλος Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Εξωστρέφειας και Μέλος του ΔΣ της εταιρείας NEUROPUBLIC για να μιλήσει για τη νέα ΚΑΠ, πώς επηρεάζει τους Έλληνες παραγωγούς και τον πρωτογενή τομέα, γενικότερα, τον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροτικής παραγωγής και, φυσικά, για να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων και των ομιλητών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, οι απορίες πολλές και, στο τέλος, ήταν προφανής η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός των παραγωγών τόσο για το χαρακτήρα όσο και για την ποιότητα της ενημέρωσης που έλαβαν. Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν ότι ένιωσαν να υπάρχει επιτέλους ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τους προβληματισμούς τους.