15 Νοεμβρίου 2021
Symbeeosis: Βιολειτουργικά προϊόντα με τη βοήθεια του gaiasense

Η Symbeeosis του Νίκου και της Νίκης Κουτσιανά (τους γνωρίζετε ως ιδρυτές της εταιρείας καλλυντικών Apivita που πρόσφατα εξαγοράσθηκε από τον ισπανικό κολοσσό Puig) αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά success stories της πανδημίας. Με έμφαση στα βιολειτουργικά τρόφιμα και αφεψήματα, η Symbeeosis αξιοποιεί βότανα της ελληνικής γης για να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Ταυτόχρονα, το νεοσύστατο brand χρησιμοποιεί φυτά από βιολογικές καλλιέργειες και εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές που συντηρούν το έδαφος και προστατεύουν το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα ζώα, με την ελάχιστη δυνατή χρήση λιπασμάτων και μηδενική χρήση χημικών φυτοφαρμάκων.

Σύμμαχος της πρωτοπόρας ελληνικής εταιρείας, το ολιστικό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense της NEUROPUBLIC που την βοηθά να μειώσει τη χρήση φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και αρδευτικού νερού, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους κινδύνους που απειλούν τις καλλιέργειες, να βελτιώσει η παραγωγή τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, και να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Βιολειτουργικά προϊόντα Symbeeosis

Με δυο λόγια, δηλαδή, το gaiasense φροντίζει να διασφαλιστεί η τόνωση της βιοποικιλότητας και, παράλληλα, να ενισχυθεί η μείωση του περιβαλλοντικού και κλιματικού αποτυπώματος των προϊόντων με την υπογραφή Symbeeosis.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ενδιαφέρουσα αυτή «συμβίωση»; Αξίζει να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στην Ύπαιθρο Χώρα.