23 Φεβρουαρίου 2023
Το gaiasense δίνει το «παρών» και στην έκθεση Agrothessaly 2023

Τα νέα δεδομένα για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, καθώς και τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας αγροτο-κτηνοτροφικής παραγωγής θα βρεθούν στο επίκεντρο της Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία AgroThessaly, η οποία, μετά την αναβολή λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, θα πραγματοποιηθεί τελικά μεταξύ 9-12 Μαρτίου 2023 στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας.

Με την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO και του Δήμου Λαρισαίων, η 13η έκδοση της AgroThessaly, έχει ως στόχο να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών και δικτύωσης τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες όσο και για το ευρύ κοινό, ενώ θα φιλοξενήσει ενδιαφέρουσες ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις για την αγροτική επιχειρηματικότητα.

Παρούσα στη διοργάνωση θα είναι και η NEUROPUBLIC, η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία στον τομέα της ευφυούς γεωργίας. Με αιχμή του δόρατος το ολοκληρωμένο σύστημα gaiasense και την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα gaiasense mobile app που παρέχουν σημαντική μείωση στο κόστος παραγωγής αλλά και ουσιαστική βελτίωση στην ποσότητα και την ποιότητα των προϊόντων, τα στελέχη της NEUROPUBLIC θα ενημερώσουν το κοινό για το πώς η τεχνολογία αιχμής και, συγκεκριμένα η ευφυής γεωργία, μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των παραγωγών και να αποτελέσει τον Νο1 σύμμαχό τους στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση AgroThessaly διοργανώθηκε για τελευταία φορά το 2019 και επιστρέφει φέτος, μετά την πανδημία, πιο δυναμική και ολοκληρωμένη από ποτέ.