12 Ιουλίου 2022
Το gaiasense στην 18η Παγκρήτια Έκθεση Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Παραδοσιακών Προϊόντων

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της NEUROPUBLIC και του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense στην 18η Παγκρήτια Έκθεση Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Παραδοσιακών Προϊόντων που έλαβε χώρα μεταξύ 7-10 Ιουλίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο στους Βόρρους του Δήμου Φαιστού.

Η NEUROPUBLIC κατάφερε για ακόμη μια φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ενημερώσει το κοινό που πέρασε από το περίπτερό της σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τις αλλαγές που θα φέρει στον αγροδιατροφικό τομέα και, φυσικά, για το πώς η τεχνολογία αιχμής μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας ΚΑΠ αλλά και των παραγωγών, και να αποτελέσει τον Νο1 σύμμαχό τους τον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροτικής παραγωγής στη χώρα μας. Παράλληλα, οι δεκάδες αγρότες που πέρασαν από το περίπτερο της ελληνικής εταιρείας Τεχνολογίας & Πληροφορικής, ενημερώθηκαν για το πρωτοποριακό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που πηγάζουν από την εφαρμογή του, καθώς και τα πλεονεκτήματά του έναντι του ανταγωνισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παλαιότερη αγροτική Έκθεση στην Κρήτη επέστρεψε, μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, αναβαθμισμένη, με νέες δομές και εκθεσιακό εξοπλισμό, αλλά και με σκοπό να γίνει το σταθερό σημείο συνάντησης του πρωτογενή τομέα στην περιοχή. Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των εκθετών ήταν ιδιαίτερα αυξημένος, με συμμετοχές εταιρειών από όλη την Ελλάδα, που είχαν τη δυνατότητα να έρθουν ξανά σε επαφή με τον αγροτικό κόσμο και να ενημερώσουν το κοινό για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Σε συνδυασμό με τις παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και τις στοχευμένες ομιλίες από ειδικούς, η φετινή διοργάνωση κρίθηκε ως η μεγαλύτερη και μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της Έκθεσης.