5 Σεπτεμβρίου 2018
Το gaiasense στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το gaiasense θα παρουσιαστεί στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8 και 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το gaiasense στην 83η ΔΕΘΠιο συγκεκριμένα, το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense θα αποτελέσει βασικό στοιχείο της παρουσίας της NEUROPUBLIC, η οποία θα βρίσκεται στο Stand 15 του Περιπτέρου 15 της Έκθεσης. Η NEUROPUBLIC θα παρουσιάσει το gaiasense ως Ελληνική καινοτομία που παντρεύει με ολιστικό τρόπο τις τεχνολογίες πληροφορικής με τις γεωπονικές επιστήμες.

Βασισμένο σε μοναδικό συνδυασμό επιστημονικής γνώσης,πρακτικής εμπειρίας, δεδομένων και νέων τεχνολογιών, το gaiasense αποτελεί τη μεγαλύτερης κλίμακας υλοποίηση Διαδικτύου των Πραγμάτων στην Ελλάδα μέσω του δικτύου τηλεμετρικών σταθμών που βρίσκονται εγκατεστημένοι σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μέλη της ομάδας του gaiasense θα βρίσκονται στο stand της NEUROPUBLIC καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με τα οφέλη και τις υπηρεσίες του συστήματος ενώ εξειδικευμένο προσωπικό της NEUROPUBLIC θα παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας.