15 Απριλίου 2018
Το gaiasense στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Σταφυλιού

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Σταφυλιού θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου 2018 στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης FRESKON.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η αποτύπωση και παρουσίαση της τρέχουσας κατάστασης αλλά και των εξελίξεων στο χώρο του σταφυλιού, μέσα από την οπτική διαφορετικών φορέων που εμπλέκονται με την παραγωγή, εμπορία, προώθηση αλλά και έρευνα του συγκεκριμένου προϊόντος. Σε αυτό το πλαίσιο, εκπρόσωποι οργανισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους και θα συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με το σταφύλι.

1ο Διεθνές Συνέδριο ΣταφυλιούΚατά τη διάρκεια της 2ης ενότητας του Συνεδρίου που αφορά στην ψηφιακή γεωργία (Digital Farming), ο Υπεύθυνος Εξωστρέφειας και Δικτύωσης της NEUROPUBLIC αλλά και του gaiasense Δρ. Βασίλης Πρωτονοτάριος θα παρουσιάσει το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες του υποστηρίζουν τους παραγωγούς επιτραπέζιου σταφυλιού, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τεχνολογίες αιχμής, παραδοσιακές προσεγγίσεις, δεδομένα και επιστημονική γνώση.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στο Συνέδριο.