26 Φεβρουαρίου 2018
Το gaiasense στο networking event “AgTech & FoodTech Mixer by HETiA”

To gaiasense παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Networking Event “AgTech & FoodTech Mixer by HETiA”, στο οποίο συμμετείχαν μέλη της Hellenic Emerging Technologies Industry Association (HETiA) και επιλεγμένες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στον αγρο-διατροφικό τομέα (AgTech / FoodTech).

Την εκδήλωση διοργάνωσε η HETiA την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στο Κορωπί Αττικής και κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν καινοτόμες λύσεις ψηφιοποίησης του αγροδιατροφικού τομέα από εταιρείες όπως η Agenso, η Agile, η Centaur και η City Crop, μεταξύ άλλων.

Παρουσίαση του gaiasense στο “AgTech & FoodTech Mixer by HETiA”Ο Δρ. Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος, Πρόεδρος της NEUROPUBLIC, ήταν ένας εκ των προσκεκλημένων στην εκδήλωση και παρουσίασε το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense εστιάζοντας στις τεχνολογικές διαστάσεις του αλλά και στον τρόπο που η τεχνολογία συνδυάζεται με δεδομένα και πληροφορίες αλλά και με επιστημονικά αποτελέσματα με σκοπό την υποστήριξη των παραγωγών στη διαχείριση της εκμετάλλευσής τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στην ιστοσελίδα της HETiA.