27 Αυγούστου 2019
Το gaiasense συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) είναι το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων. Αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τους φορείς που συμμετέχουν ως εκθέτες, διευκολύνοντας τόσο την προβολή τους στον μεγάλο αριθμό επισκεπτών της έκθεσης όσο και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών.

ΔΕΘ 2019

Το gaiasense θα βρεθεί στην 84η ΔΕΘ, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 και 15 Σεπτεμβρίου 2019, αποτελώντας βασικό στοιχείο της συμμετοχής της NEUROPUBLIC.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Stand 46 στο Περίπτερο 15 της Έκθεσης (ισόγειο), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το προσωπικό της NEUROPUBLIC για το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense και σε άλλες καινοτομίες της, και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες μέσα από το οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα είναι διαθέσιμο στο χώρο.

Ειδικά όσον αφορά στο gaiasense, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να συζητήσουν σχετικά με τις καλλιέργειες και τις περιοχές που υποστηρίζονται από το σύστημα, για το πλάνο επέκτασης του δικτύου στο προσεχές διάστημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τη δυνατότητα υποστήριξης και της δικής τους καλλιέργειας μέσα από τις υπηρεσίες του gaiasense.

Αν θέλετε να μάθετε για την ευφυή γεωργία στην Ελλάδα, σας περιμένουμε στο Stand 46 του Περιπτέρου 15 (ισόγειο) της ΔΕΘ!