17 Μαΐου 2022
Το gaiasense της NEUROPUBLIC σε εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΚΜΗ συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων που διαρκεί από τις 16 έως τις 20 Μαΐου 2022 και, αυτή τη φορά, έχει θεματικό άξονα την «Πράσινη Ανάπτυξη».

Στο πλαίσιο αυτό, η NEUROPUBLIC θα δώσει το «παρών» σε σχετική εκδήλωση την Παρασκευή, 20 Μαΐου, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Εκπαιδευτηρίου (Κοδριγκτώνος 16). Συγκεκριμένα, το Στέλεχος Πωλήσεων & Υποστήριξης Εκπαιδεύσεων της εταιρείας, Μηνάς Πελεκάνος, θα μιλήσει, παρουσία 100 σπουδαστών Οικονομίας & Διοίκησης, για την κλιματική αλλαγή και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, αλλά και για το ρόλο της ψηφιοποίησης και –κυρίως– της ευφυούς γεωργίας στον πράσινο μετασχηματισμό του αγροτικού τομέα, εντός και εκτός συνόρων.

Πρωταγωνιστής της παρουσίασης θα είναι, φυσικά, το πρωτοποριακό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense, το οποίο έχει ως στόχο να βάλει τις τεχνολογίες αιχμής στην υπηρεσία του παραγωγού ώστε να διασφαλιστεί η επισιτιστική ασφάλεια, ενώ παράλληλα να ενισχυθεί η μείωση του περιβαλλοντικού και κλιματικού αποτυπώματος του συστήματος τροφίμων, συμβάλλοντας έτσι στη μετάβαση προς την ανταγωνιστική βιωσιμότητα.