4 Δεκεμβρίου 2023
Αγροτεμάχια

Γιατί το gaiasense app είναι ιδανικό για να οργανώσεις τα αγροτεμάχιά σου;

  • Σχεδιασμός οργάνωση & παρακολούθηση
    Στο gaiasense app, κάθε αγροτεμάχιο έχει τη δική του «σελίδα». Τώρα, μπορείς να σχεδιάσεις μόνος σου εύκολα και γρήγορα το κάθε χωράφι σου, να προσθέσεις όνομα, έκταση και καλλιέργεια για να τα οργανώσεις και να τα παρακολουθείς καλύτερα.
    Στο χάρτη της καρτέλας, σχεδιάζεις με το δάκτυλο την περίμετρο του αγροτεμαχίου. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή στο χωράφι σου, επιλέγοντας το κουμπί της τοποθεσίας , ο χάρτης επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο σημείο. Έτσι, η διαδικασία της χαρτογράφησης και της καταχώρησης του χωραφιού γίνεται ακόμα πιο απλή, ενώ με ένα «κλικ» στην οθόνη βλέπεις όλες τις πληροφορίες που αντιστοιχούν στο καθένα.
  • Εξειδικευμένες πληροφορίες
    Κάθε αγροτεμάχιό σου εμφανίζεται στην εφαρμογή με τη δορυφορική του εικόνα. Πατώντας στην εικόνα του, μπορείς να έχεις στα χέρια σου τις εξής πληροφορίες για το καθένα: δείκτη βλάστησης, υδατικούς δείκτες, ημεροβαθμούς ανάπτυξης, πρόγνωση καιρού, καταλληλότητα ψεκασμών.
    Έτσι, ξέρεις τι γίνεται σε κάθε αγροτεμάχιό σου, με απλό και κατανοητό τρόπο και με μια ματιά στο κινητό σου. Τι σου προσφέρει; Να παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις για την παραγωγή σου και να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα και πιο αποδοτικά.

Με το gaiasense app μπορείς να παρακολουθείς, να σχεδιάσεις και να οργανώσεις τα αγροτεμάχιά σου, χωρίς κόπο, μέσα από το κινητό σου.