ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΜΑΤΑ – SANDROS S.A.

Η SANDROS S.A. είναι μια ελληνική εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των γεωργικών εφοδίων. Πιο συγκεκριμένα παράγει ή/και εμπορεύεται πολλαπλασιαστικό υλικό βιομηχανικής τομάτας (σπόροι, σπορόφυτα), καθώς και προϊόντα ειδικής θρέψης φυτού στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Από το 1996 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των υβρίδιων σπόρων βιομηχανικής τομάτας ΗΕΙΝΖ σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της καλλιέργειας στον τομέα ευθύνης της, ενώ απο το 2020 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων ειδικής θρέψης φυτού ATLANTICA AGRICOLA, ενός καινοτόμου Ισπανικού οίκου με παγκόσμια εμβέλεια.

Από το 2022 η εταιρεία συστρατεύεται στο πλευρό της NEUROPUBLIC με στρατηγικό όραμα την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό του μοντέλου παραγωγής σε μια απαιτητική καλλιέργεια όπως η βιομηχανική τομάτα. Μέσω της εφαρμογής του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense, οι συνεργαζόμενοι (με την εταιρεία SANDROS S.A) παραγωγοί στις περιοχές Δομοκού Φθιώτιδος, Φαρσάλων Λαρίσης και Δασοχωρίου Καρδίτσας, προβαίνουν σε ορθολογική διαχείριση των εισροών όσο αφορά την άρδευση και τη θρέψη.

Παράλληλα, οι επεμβάσεις κάλυψης για την αντιμετώπιση των περονόσπορου, βοτρύτη και πράσινου σκουληκιού αντίστοιχα, χαρακτηρίζονται ως στοχευμένες και αποτελεσματικές χάριν της εμπλοκής του gaiasense.

Άλλες εφαρμογές στην πράξη