Συχνές ερωτήσεις

Πώς οι υπηρεσίες του gaiasense με βοηθούν στη φυτοπροστασία;

Το πακέτο gaiasense1 σε εφοδιάζει με εξειδικευμένη πληροφόρηση για το κάθε χωράφι σου, όπως για την πρόγνωση διύγρανσης φύλλου και την καταλληλότητα ψεκασμών, που σε βοηθάει να πάρεις καλύτερες αποφάσεις για τους ψεκασμούς σου. Επιπλέον, οι δορυφορικές εικόνες με το δείκτη βλάστησης σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης για το κάθε χωράφι σου σου μπορεί να δείξουν ότι, σε σύγκριση με άλλα χωράφια της ίδια καλλιέργειας, έχεις μια εκτεταμένη προσβολή από εχθρούς της καλλιέργειάς σου.

Στο πακέτο gaiasense2 μπορείς πραγματικά να απολαύσεις όλα τα οφέλη της ευφυούς γεωργίας για τη φυτοπροστασία καθώς λαμβάνεις αξιόπιστες συστάσεις για κάθε εχθρό και ασθένεια για τα οποία το gaiasense σε εφοδιάζει με εξατομικευμένες προειδοποιήσεις. Με αυτήν την υπηρεσία, γνωρίζεις έγκαιρα πότε πρέπει να ψεκάσεις για κάθε κίνδυνο, ενώ μπορείς να αποφύγεις τους περιττούς ψεκασμούς. Οι προειδοποιήσεις λαμβάνουν υπόψη και την προστασία που υπάρχει σε κάθε χωράφι σου, εφόσον φυσικά περνάς στην εφαρμογή έγκαιρα τους ψεκασμούς που πραγματοποιείς.

Τέλος, στο επίπεδο gaiasense3, ο εξειδικευμένος γεωργικός σύμβουλος θα σου δώσει πλάνο ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας, το οποίο περιλαμβάνει και ζιζανιοκτονία, ενώ για κάθε σύσταση ψεκασμού θα σου προσδιορίζει και το προτεινόμενο σκεύασμα για να έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Παράλληλα, θα είναι πάντα στη διάθεσή σου για να διαγνώσετε έγκαιρα κάθε εχθρό και ασθένεια που μπορεί να απειλούν τις καλλιέργειές σου.